Per la Mercè, Millor Adopta!

Animals. La Festa dels Animals serà novament protagonista els dies 22, 23 i 24 de setembre a la plaça Catalunya.

Els dies 22, 23 i 24 de setembre, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) i moltes associacions i protectores us esperen a la plaça Catalunya per promoure l’adopció dels gossos i gats que tenen acollits.

Amb motiu de les festes de la Mercè, l’Ajuntament de Barcelona organitza una nova edició de la Festa dels Animals, per a la que s’han programat diverses activitats a la plaça Catalunya, els dies 22, 23 i 24 de setembre.

Cada dia, des de les 11 del matí i fins al vespre, l’Associació d’Amics i Voluntaris del Centre d’Acolliment d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) i moltes associacions i protectores d’animals comptaran amb estands informatius per promoure l’adopció dels gossos i gats que tenen acollits.

D’entre les activitats que s’han programat, hi trobareu tallers d’educació en positiu, així com pintacares per als nens i nenes.

A més, cada dia es faran desfilades d’animals en adopció a les 12.30 i a les 18 hores.

Podeu consultar el programa de la festa en aquest enllaç.

Canvi d’horari d’atenció del CAACB

Coincidint també amb el dia de la Mercè, el Centre d’Acolliment d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) estrenarà nou horari d’atenció al públic pel que fa a caps de setmana i festius. Així, l’horari a partir del 24 de setembre serà de 10.30 a 14.30 hores. L’horari entre setmana continua igual: de dilluns a divendres d’11 a 14 hores i de 15 a 18 hores.

Recordeu que actualment el CAACB es troba a la Carretera de Sant Cugat, 250 / Carretera de l’Arrabassada km 3,8. El telèfon d’atenció al públic és el 93 428 44 17.