Taller d’educació canina gratuït a Can Dragó per afavorir una tinença responsable

23/10/2023 - 10:15 h

Benestar animal. El dimecres 25 d'octubre de 10 a 13 h a Can Dragó

A Barcelona es calcula que hi viuen uns 180.000 gossos, que tenen 116 àrees d’esbarjo i espais reservats per al lleure. Un acord amb el centre d’estudis especialitzat CIM preveu impartir un taller gratuït d’educació canina en cada districte per fomentar el benestar dels animals i un bon comportament per afavorir una convivència millor.

Els tallers d’educació canina consisteixen en una formació pràctica a càrrec de dos instructors, amb un màxim de 25 persones. També hi participen alumnes que estudien el Curs d’educador caní del centre especialitzat CIM. Durant l’activitat, es donen eines per controlar els animals a distància i ensenyar-los a escoltar.

El dimecres 25 d’octubre de 10 a 13 h es farà a Can Dragó i el punt de trobada serà davant l’àrea d’esbarjo per a gossos de Can Dragó (Av Rio de Janeiro,4 https://maps.app.goo.gl/5gMwcAoLnczwvw7h7) . Per participar-hi es recomana la inscripció prèvia a https://ajuntament.barcelona.cat/benestaranimal/ca.

A més a més a partir de les 12 h, està prevista l’assistència del Voluntariat del CAACB, que faran una xerrada, i també que hi vindrà un gos del CAACB.

Mesures per a una tinença responsable

Els tallers d’educació canina s’afegeixen a altres mesures previstes en l’Ordenança de protecció, tinença i venda d’animals per afavorir una tinença responsable i un espai públic més amable amb els animals. Enguany s’implementaran també les zones d’usos compartits.