Aplicació de noves mesures a l'esport

Covid-19. Tots els equipaments i instal·lacions esportives estan tancades. D'esdeveniments, només es disputen les competicions oficials.

La Generalitat de Catalunya ha establert noves mesures orientades a contenir la propagació de la covid-19. Són efectives a partir d’avui, 30 d'octubre de 2020, i romandran vigents almenys durant 15 dies. Les mesures adoptades afecten directament al sector esportiu, i comporten les següents restriccions:

  • Tancament de tots els equipaments i instal·lacions esportives, piscines incloses. Inclou també el tancament de tots els Centres Esportius Municipals (CEM) i Instal·lacions Esportives Municipals (IEM).
  • Excepcionalment, romandran oberts els centres de tecnificació i d’alt rendiment esportiu, tant públics com privats, així com els equipaments i les instal·lacions que hagin d’acollir entrenaments i competició de caire professional, estatal i internacional.
  • Ajornament de totes les competicions esportives previstes durant aquest període, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional, les quals s’hauran de celebrar sense públic.
  • Suspensió de les activitats extraescolars de caràcter esportiu fora del centre educatiu. Només es podran realitzar activitats extraescolars dins les instal·lacions del centre educatiu sempre que es mantingui el grup bombolla.
  • L’activitat esportiva individual a l’aire lliure està permesa des de les 6 h a les 22 h. Durant el cap de setmana (entre les 6 h de divendres i les 6 h de dilluns), malgrat el confinament decretat al municipi, es permetrà, la realització d’activitats esportives individuals a l’aire lliure entre municipis limítrofs.