We Love Cats Market: disseny local i amor pels gats

Benestar Animal. El We Love Cats Market desembarca al CREC del Poble Sec l’1 i el 2 de desembre amb una oferta que combina disseny local i solidaritat amb els gats.

El We Love Cats Market desembarca al CREC del Poble Sec l’1 i el 2 de desembre amb una oferta que combina disseny local i solidaritat amb els gats. Part dels beneficis del mercat d’aquest any aniran destinats a l’associació DeGats, que rescata i cuida gats de carrer i abandonats. A banda, al We Love Cats Market trobareu un estand del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) on podreu iniciar els tràmits per adoptar un animal. No us perdeu aquesta cita amb el disseny i l’amor pels gats!

Prop de 40 marques de creadors, dissenyadors i artesans locals participen aquest cap de setmana en la setena edició del We Love Cats Market, que es farà a l’espai de coworking CREC Poble Sec (C/ Blesa, 27) de Barcelona.

Aquest mercat de petits dissenyadors va néixer amb l’objectiu d’ajudar les entitats animalistes que cuiden, rescaten i donen una vida digna als felins que viuen al carrer. Des de la seva creació, el We Love Cats Markets ha donat  prop de 12.000€ a associacions que treballen amb els gats abandonats de la ciutat.

Enguany l’associació escollida per rebre el donatiu del We Love Cats Market és DeGats (www.degats.org), que rescata i cuida dels gats de carrer i abandonats del districte de Sant Andreu de Barcelona. Aquesta entitat gestiona 24 colònies en aquesta zona de la ciutat i, en total, cuida de 290 felins que viuen al carrer i de més de 70 animals que es troben a cases d’acollida, esperant una nova família.

Una oportunitat per adoptar

A més, de nou, l’1 i 2 de desembre els visitants del we Love Cats Market que estiguin pensant en adoptar un animal podran iniciar els tràmits allà mateix. I és que, gràcies a un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona comptarà amb un estand a la fira per informar i presentar els gats que viuen en aquests moments en aquest recinte municipal.

Actualment, al CAACB habiten més d’un centenar de gats que busquen família. Si no podeu assistir al We Love Cats aquest cap de setmana, recordeu que sempre podeu sol·licitar cita prèvia al CAACB per tal de conèixer tots els animals que esperen ser adoptats. Més informació a http://ajuntament.barcelona.cat/benestaranimal/ca/adopcio