L’Ajuntament de Barcelona presenta el cicle de tallers “Aprenem junts”, pensat per saber més coses sobre l’adopció, l’acollida, la tinença responsable d’animals domèstics i el voluntariat.  Els Tallers els promou el Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona. 

Durant els quatre tallers i les dues visites al CAACB, voluntariat i persones professionals del sector ens explicaran com fer-se càrrec del benestar de gats i gossos, remarcant la necessitat d’educar en una tinença responsable per evitar abandonaments i traumes.

A més, es vol donar a conèixer la importància de mantenir activa i fomentar la xarxa actual de voluntariat: el voluntariat és una eina fonamental, tant per a les entitats com per al CAACB, per garantir el benestar d’aquests animals, i al mateix temps és una bona oportunitat per gaudir de la seva companyia i del seu afecte.

CAACB: El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona acull els animals mentre no són adoptats i es fa càrrec del seu benestar. Conjuntament amb els voluntariat i les entitats animalistes, promou les adopcions com a primera opció de tinença i com a forma de lluitar contra l’abandonament.

Tallers 'Aprenem junts' de promoció del voluntariat i tinença responsable