Les biblioteques de Ciutat Vella mostren el patrimoni literari dels seus barris

L'exposició permanent 'Biblioespoiler' recull 40 textos literaris que il·lustren la història i la societat dels quatre barris de Ciutat Vella. La inauguració serà el divendres 26 de novembre, a les 17.30 h, al pati del Palau de la Virreina.

L'exposició permanent 'Biblioespòiler Ciutat Vella' recull 40 textos literaris d'autores i autors que il·lustren la història, la geografia i la societat dels quatre barris de Ciutat Vella. La inauguració tindrà lloc el proper divendres 26 de novembre, a les 17.30 hores, al pati del Palau de la Virreina (La Rambla, 99).

Abans de traslladar-se  a les quatre biblioteques del districte, la mostra es podrà visitar al pati del Palau de la VIrreina del 26 de novembre al 8 de desembre.

A partir del dia 9 de desembre, la Biblioteca Barceloneta-Fraternitat, la Biblioteca Gòtic- Andreu Nin, la Biblioteca Santa Pau- Santa Creu i la Biblioteca Francesca Bonnemaison, acolliran de forma permanent la mostra de 10 fragments literaris que dibuixen el recorregut vital de cadascun dels seus barris des dels inicis fins a l’actualitat. Els textos han estat escollitsd’autors i autores que han viscut i reflexionat sobre cada barri, fent palesa la importància de la literatura per crear memòria i relat.

Els textos han estat escollits d’autors i autores que han viscut i reflexionat sobre el barri, fent palesa la importància de la literatura per crear memòria i relat.

L’objectiu de la mostra Biblioespòiler és promoure la lectura mitjançant el redescobriment del propi territori i l’arrelament de la ciutadania.