Concert "Els Amants" amb El Diluvi

Traductor de google :

Entrades exhaurides


"Els Amants" L'Ovidi com a brúixola i l'amor com a bandera. 25 anys de vacances.

El Diluvi és un grup que arrossega passions allà on va. Amb el mateix rigor i professionalitat que sempre, amb la voluntat de fer un pas més en el seu camí artístic, únic i inimitable, busquen nous escenaris. Ara, allunyats dels concerts festius a l´aire lliure, de Festes Majors i de Festivals, el Diluvi busca proximitat, apropar-se a l´espectador sense perdre el missatge. En una situació tan complicada per al mercat musical, és moment que els artistes del món de la música i els del teatre reinventen noves fórmules i busquen nous escenaris, per crear nous espectacles. El Diluvi sempre hi és, en aquesta recerca, i l´espectacle que us proposa és un concert amb els millors temes del grup, alguns dels millors covers de l´Ovidi i una mica més de poesia, perfavor.

Els Amants és poesia, poesia dita, parlada, poesia escènica, teatral, poesia visual, poesia musical, instrumental, directa al cor, directa a l´emoció, directa a l´ànima del que ja s´estima a l´Ovidi i del que encara no sap que el començarà a estimar. I tot això ho fem perquè volem. Perquè de voler a volar només hi ha una lletra que balla. I el diluvi les fa ballar totes. I amb alegria.

Flora Sempere: cantant; Jordi Bernabeu: percussió; Andreu Ferre: caixa; Daniel Garcia: bateria; Lluc Llorens: acordió; Jesús Rodríguez: guitarra; David Payà: violí

Horarios

Centre Artesà Tradicionàrius

Dirección:
Trvs Sant Antoni, 6*8
Districto:
Gràcia
Barrio:
La Vila de Gràcia
Código postal:
08012
Población:
Barcelona