Diàlegs Agora Ciutadana 'Cuina i ciència'

Traductor de google :

La cuina i la ciència convergeixen en un terreny fascinant on es combinen sabors, textures i processos químics. La cuina és un laboratori experimental on es produeixen reaccions i transformacions en els aliments. La ciència aporta coneixements sobre la física, la química i la biologia implicades en la preparació del menjar. Els xefs moderns s'inspiren en la ciència per entendre millor els processos culinaris i innovar, utilitzant tècniques per crear plats que combinen art i ciència. Aquesta fusió entre cuina i ciència no només impulsa la creativitat culinària, sinó que també ofereix oportunitats per comprendre millor els aliments, la nutrició i la salut d'una manera més precisa i informada.

Ponents:

Juli Peretó, catedràtic del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UV, València

Pep Romany, cuiner i artesà, València

Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona

Dirección:
C la Rambla, 115
Districto:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona