Exposició 'Els costos del model de producció i consum que asfixien la ciutadania'

Traductor de google :

L'exposició està formada per tres boles gegants que simbolitzen els costos econòmic, social i ambiental del model de producció i consum actual i el seu impacte en la societat. L'estructura, que convida a la reflexió i la participació, es pot visitar fins al 30 de setembre a la seu del Districte, de 10 a 19 h, de dilluns a divendres.

La creació d’aquesta estructura és el resultat d’un taller de construcció col·lectiva que es va celebrar durant la Fira Modernista de la Dreta de l’Eixample, en col·laboració amb l’estudi Alacalle. Les tres boles gegants també van formar part de la performance reivindicativa que Rezero i una vintena d’entitats van fer el dimarts 5 de juliol a les portes de la Generalitat de Catalunya per exigir la màxima ambició en la nova Llei de Prevenció i Gestió de Residus, que tot just es comença a debatre aquest mes de juliol.

Cada bola artística fa 1,5 metres de diàmetre. La bola que representa el cost social està formada per blísters de medicaments. La bola que evoca el cost econòmic s’ha elaborat a partir de tiquets de compra, rebuts, impostos, sobres, etc. Finalment, la bola del cost ambiental ha estat creada a partir de tot tipus d’envasos i objectes d’un sol ús o de plàstic.

Un maniquí que simula empènyer amb força les boles, un cartell i una urna que crida a la participació culminen l’exposició. També s’hi poden llegir tots els missatges que es van fer arribar al Govern.

Horarios

Consell Municipal del Districte de l'Eixample

Dirección:
Carrer d'Aragó, 311
Districto:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona