Exposició "The fragile Strength" de Patricia Esteve

Traductor de google :


Un projecte documental que va començar el 2015, sense saber molt bé quina era la importància de documentar-ho tot, i que acaba en 2019, entenent que la superació de l´ésser humà no tens límits. Intentant trencar amb les imatges "tipus" de la migració i buscant, més enllà de la misèria, una perspectiva no mediatitzada de el present.
Enfocant el mar com a nexe d´unió, com porta del darrere de les fronteres, com a espai llibertari impossible de controlar. I el mediterrani, no només com la frontera més mortífera de la planeta, si no com la major porta d´entrada cap als somnis. Somnis d´una migració, que encara que mai arribin a complir-se, són el motor i la determinació de milers de persones atrapades a les illes de l´Egeu, que esperen pacientment, que un dia siguin ells els que puguin complir-los.
El que, al fi i al el cap, es mostra en aquesta sèrie de fotogràfica de una de les fites més disruptors dels últims anys d´Europa, és el dia a dia de les persones, sense deixar de banda, els records, els vents de l´ nord o els que es van anar per culpa dels vaivens de la mar o de decisions preses en despatxos llunyans. Simplement això, el dia dia, en aquesta caòtica illa de l´Egeu, que fa més de tres mil anys van batejar com Lazpa, cedida als hitites pel déu de la tempesta.

Producció: Territorios Libres

Horarios

Centre Cívic Pati Llimona

Dirección:
C Regomir, 3
Districto:
Ciutat Vella
Barrio:
El Barri Gòtic
Código postal:
08002
Población:
Barcelona