Conferència "Nutrició i etapes de la vida", a càrrec de Susana Eva Martínez

A càrrec de Susana Eva Martínez Dra. Bioquímica i Biologia Molecular. Especialista en endocrí, metabolisme i nutrició. Terapeuta, conferenciant i divulgadora.


Saps que una mala alimentació està relacionada amb el cansament, l’ansietat o l’insomni? I que el teu estat d’ànim influeix en el teu pes? Saps que cada etapa de la nostre vida te requeriments nutricionals especials de gran importància a la maduresa i la vellesa? En l’actualitat existeix un gran interès, motivat sens dubte pel legítim desig de gaudir d’una vida llarga i sana. Aquesta conferència interactiva està dirigida a públic adult per explorar quina alimentació es la més adient en la etapa de la maduresa i la vellesa, etapes amb característiques i necessitats nutricionals especials que si els tenim en compte a la nostra dieta ens poden ajudar a prevenir malalties com la diabetis, arteriosclerosis, malalties cardiovasculars o el deteriorament cognitiu i afavorir un bon manteniment i desenvolupament físic y mental.

Una conferència interactiva sobre l’ alimentació i nutrició a la vellesa i final de vida, que es troba dins de la Setmana de la Ciència.

Horaris

Centre Cívic Can Deu

Adreça:
Plaça de la Concòrdia, 13
Districte:
Les Corts
Barri:
les Corts
Població:
Barcelona