Projecte Comunitari: Campionat de Karate


L'ACR La Pau és un club tan històric com singular del barri de la Pau. Amb 31 anys d´història, està inscrit a la Federació Catalana de Karate des de 1990. Malgrat aquesta trajectòria, els i les alumnes de l'equip no s'entrenen en un gimnàs sinó que ho fan al Casal de Barri La Pau-Piramidón.
L'activitat de karate és un referent d'aquest Casal de Barri, no només per la gran quantitat d'alumnes que aglutina sinó perquè transmet els valors propis de qualsevol art marcial: respecte, camaraderia, auto disciplina, etc. Aquests, a més, es complementen amb altres valors necessaris per a l´educació dels infants i joves com ara l'esforç i la concentració.
En aquest Casal de Barri hi trobem set classes de karate tradicional per a nens i nenes, una destinada a adults i dues més de competició. Es promociona l'inici de l'activitat a nens i nenes de 3 anys, que participen en Campionats Oficials de la FCK. Al campionat de promoció hi han participat 470 infants de tota Catalunya i Andorra, així com sèniors provinents de 32 Clubs catalans.
A més, el casal de Barri La Pau-Piramidón organitza el campionat de promoció a la ciutat de Barcelona, que té lloc a finals del mes d'octubre al Pavelló Municipal de la Mar Bella i en el qual participen més de 350 infants de tota Catalunya i Andorra. Cada any també s'organitzen dos seminaris gratuïts de defensa personal per a dones.

Casal de Barri La Pau

Adreça:
C Pere Vergés, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
La Verneda i la Pau
Codi postal:
08020
Població:
Barcelona