American Space Barcelona

Aprenentatge. Vine a conèixer l’American Space Barcelona i participa en la creació del teu futur.

L’American Space Barcelona és un espai d’aprenentatge informal a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, on les activitats que s’hi desenvolupen busquen potenciar les habilitats, eines i competències necessàries perquè puguis afrontar amb èxit les noves oportunitats tecnològiques i socials del segle XXI.

L’American Space Barcelona (ASB) és un projecte de col·laboració entre el Consolat General dels Estats Units a Barcelona, el Districte de Sant Andreu i Biblioteques de Barcelona. L’ASB t’ofereix una programació que inclou cinc grans àrees: la ciència i la tecnologia, l’ensenyament i l’aprenentatge de l’anglès, programes culturals, orientació educativa per a joves que vulguin anar a estudiar als EUA i informació sobre el país.

Tallers tecnològics

Aprofita totes les activitats relacionades amb la fabricació digital (disseny i impressió 3D), la robòtica i la programació (Scratch, Arduino, Raspberry Pi…), l’electrònica (Little Bits), els videojocs i la realitat virtual, la ciència ciutadana… A l’American Space Barcelona podràs utilitzar la tecnologia més avançada.

Aprenentatge de l’anglès

Millora el teu anglès amb una programació cultural orientada a l’aprenentatge informal en un entorn lúdic i col·laboratiu i amb una àmplia col·lecció de llibres al teu abast.

Programes culturals

No et perdis les xerrades, exposicions i tallers relacionats amb la cultura estatunidenca.

Informació sobre els Estats Units d’Amèrica

Tot el que vulguis saber sobre el país ho trobaràs a les col·leccions de llibres, els recursos en línia i la programació d’activitats sobre temes relacionats amb els EUA.

Orientació per estudiar als EUA

Si estàs interessat en estudiar als EUA, a l’American Space Barcelona podràs comunicar-te amb EducationUSA, el servei d’assessorament acadèmic del govern dels EUA, i rebre informació sobre estudis de grau i postgrau i cursos d’anglès a les universitats nord-americanes.

Les activitats són gratuïtes i estan obertes a tothom. Segueix i comenta aquestes activitats amb #AmericanSpaceBCN