Bústia oberta

Biblioteques. Vuit biblioteques de la ciutat ens preparem per començar a oferir servei de retorn de documents a partir de dimarts dia 9 de juny a la tarda i ens afegim a les 11 que van obrir el dia 2 de juny.

Vuit biblioteques de la ciutat ens preparem per començar a oferir servei de retorn de documents a partir de dimarts dia 9 de juny a la tarda i ens afegim a les 11 que van obrir el dia 2 de juny.

El 15 de juny, un cop finalitzades les tasques de condicionament per garantir les mesures de seguretat a usuaris i treballadors, els usuaris ja podran anar a recollir documents reservats amb cita prèvia.

Podeu consultar la llista completa de biblioteques i els serveis disponibles

A partir del dia 9 de juny els usuaris disposaran d’un total de 19 biblioteques on podran retornar documents a les bústies, reservar documents i demanar cita prèvia per anar-los a recollir. Les cites es podran demanar a través d’un formulari web i també trucant per telèfon a la biblioteca.

Un cop l’usuari rebi la confirmació que té els documents a la seva disposició i la confirmació de la cita prèvia, haurà d’anar a la biblioteca amb mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Només es podran fer reserves de documents de les biblioteques que estiguin obertes. No s’oferirà el servei de préstec interbibliotecari.

El servei de recollida de documents reservats s’oferirà en espais habilitats per a aquesta finalitat i no es podrà accedir a cap altre espai de la biblioteca.

Per evitar desplaçaments innecessaris cal recordar que s’han prorrogat els terminis de devolució dels préstecs anteriors al tancament fins al 31 de juliol.

Els usuaris poden accedir al servei de préstec de continguts digitals a través de l’eBiblio i d’una variada oferta d’activitats en línia i clubs de lectura virtuals.

Es pot consultar en tot moment la informació actualitzada al nostre web i a les nostres xarxes socials amb l’etiqueta #obrimbiblioteques.