#QuedatACasa tranquil·la i no pateixis pels documents de la teva biblioteca

Documents. Gestió de prèstecs i reserves durant el confinament.

Degut a la situació d’excepcionalitat a causa de la crisi del CoVid19 hem valorat facilitar al màxim que cap usuàri/a hagi de desplaçar-se a la biblioteca ni patir per l’estat dels seus documents en prèstec i/o en reserva.

Com ja sabeu les biblioteques del Consorci de Biblioteques de Barcelona romanen tancades des del dissabte 14 de març fins a nou avís.

Per tal de no crear cap desajust en la gestió documental de prèstecs i reserves ha sigut necessari realitzar les següents accions:

  • Reserves. Hem modificat el venciment per a que cap document en espera de ser recollit caduqui abans del dia 21 de maig. Aquesta data s’anirà actualitzant en funció dels esdeveniments.
  • Prèstecs. Tots els préstecs vigents han estat prorrogats fins el dia 21 d’abril, data que també revisarem d’acord a la situació. No s’enviaran avisos de cortesia ni de retard als usuaris que els tenen ara en préstec fins que no es restableixin els serveis presencials a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Si teniu cap dubte sobre la gestió dels vostres documents en prèstec i/o reserves podeu comunicar-vos amb la biblioteca mitjançant el correu electrònic a b.barcelona.bp@diba.cat