Fet a mà

T'agrada cosir, teixir, reparar i personalitzar objectes, és a dir, el treball manual? La Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert disposa d'un centre d'interès, situat a la primera planta, amb una àmplia selecció de títols que fomenten l'esperit creatiu i d'autosuficiència en tots els àmbits de la vida: bricolatge, decoració, manualitats, cuina, patronatge, arts tèxtils...

Aquest centre d'interès s'ha creat per dues raons principals: la primera, el passat de l'equipament, ubicat a l'antiga fàbrica tèxtil Bonaventura Costa i Font -obra de l'arquitecte Francesc Mitjans i construïda entre els anys 1948 i 1950-, que justament després va ser la seu de la fàbrica de plàstics Alchemika; i la segona, la voluntat de recuperar tècniques artesanals que formen part de la nostra història i cultura.

Ja sigui arran de la crisi dels darrers anys o simplement pel gust de fer quelcom creatiu amb les pròpies mans, cada cop són més els adeptes del fenomen "fet a mà".

La biblioteca posa al teu abast una selecció de llibres, revistes i audiovisuals al voltant de les següents àrees temàtiques:

· Bijuteria
· Bricolatge
· Brodats
· Cervesa (fabricació)
· Costura
· Decoració
· Feltre
· Ganxet
· Hort urbà
· Nines
· Paper
· Pa (cuina)
· Patchwork
· Patronatge
· Punt
· Teixit a mà