Els Parlem amb... en línia

Presentacions. Aquest desembre els autors Vidal Aragonés, Pablo Martín, Belén López, Carme Torras, Julià Guillamon, Ivan Jablonka, Antonio J. Rodríguez, Hernán Migoya, Tomeu Seguí i Borja de Riquer visiten l’Instagram i el YouTube de Biblioteques de Barcelona.

Alguns ho faran en directe i altres ens enviaran les seves gravacions. I totes estaran disponibles als nostres canals per poder-les tornar a veure tants cops com vulgueu.

En directe

Presentació de Linde. Dijous de 3 desembre, a les 19 h, en directe des del canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona.
Linde és el retrat  de quatre barris del districte de Nou Barris de Barcelona.
Hi col•labora: Ajuntament de Barcelona.
Hi participaran Xavier Marcé Carol, Regidor del Districte de Nou Barris, Myriam Meloni i Arnau Bach, fotògrafs i autors, acompanyats de David Fernández i Montse Santolino.

Parlem amb Vidal Aragonés. Dimecres de 9 desembre, a les 19 h, en directe des de l’Instagram (@bibliotequesbcn_acasa).
L’autor conversarà amb Homera Rosetti sobre el seu llibre Francesc Layret. Vida, obra i pensament. Hi col•labora: Tigre de Paper

Parlem amb Pablo Martín Sánchez. Dijous 10 de desembre, a les 19 h, en directe des del canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona.
L’autor conversarà amb Ricard Ruiz Garzón, escriptor i periodista, sobre la seva darrera novel•la: Diario de un viejo cabezota (Reus, 2066). Hi col•labora: Acantilado

Parlem amb Belén López Peiró. Divendres de 11 de desembre, a les 19 h, en directe des del canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona.
L’autora conversarà amb Bel Olid sobre la seva novel•la Per què tornaves cada estiu (Pol•len Edicions) / Por qué volvías cada verano (Las afueras) Hi col•labora: Las afueras i Pol•len edicions

Parlem amb Carme Torras. Dijous de 17 desembre, a les 19 h, en directe des de l’Instagram (@bibliotequesbcn_acasa).
L’autora conversarà amb Josep M. Ganyet i presentarà el seu darrer llibre de relats, Estimades màquines (Males Herbes, 2020). Hi col•labora: Males Herbes.

Presentació del catàleg Joan Perucho i les edicions pop. L’Aventura de Tàber. Divendres 18 de desembre, a les 18 h, en directe des de l’Instagram (@bibliotequesbcn_acasa).
Julià Guillamon, comissari de l’exposició, i Òscar Dalmau presentaran el catàleg Joan Perucho i les edicions pop. L’Aventura de Tàber. Hi col•labora: Ajuntament de Barcelona

Gravades

Parlem amb Ivan Jablonka i Antonio J. Rodríguez. Disponible al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona a partir del 14 de desembre.
Ivan Jablonka i Antonio J. Rodríguez conversaran sobre els seus últims llibres, dues obres que exploren la masculinitat des de diferents punts de vista, amb una visió històrica i d’anàlisi de l’actualitat que pretén donar resposta als reptes de futur.
Hombres justos (Anagrama, 2020) d’Ivan Jablonka (París, 1973), és un assaig necessari que indaga de quina manera s’han de superar les masculinitats tòxiques mitjançant models no basats en la virilitat i la violència.
La nueva masculinidad de siempre. Capitalismo, deseo y falofobias (Anagrama, 2020), d’Antonio J. Rodríguez (Oviedo, 1987) és un assaig lúcid i provocador sobre l’amor, el sexe, el gènere i el capitalisme.
Hi col•labora: Editorial Anagrama

Parlem amb Hernán Migoya i Tomeu Seguí. Disponible al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona a partir de l’1 de desembre.
En el marc del club de lectura de còmic de la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé, l’escriptor i guionista Hernán Migoya i l’il•lustrador Tomeu Seguí parlaran de Tatuaje, adaptació de la novel•la de Manuel Vázquez Montalbán protagonitzada pel detectiu Pepe Carvalho. Hi col•labora: Norma Editorial

Parlem amb Borja de Riquer. Disponible al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona a partir del 18 de desembre.
L’historiador conversarà amb Ignasi Aragay i presentarà Vides catalanes que han fet història, un llibre rigorós i alhora divulgatiu, en el qual més d’un centenar d’especialistes ofereixen un retrat de com la història pot explicar-se també a través de les persones que en el seu dia a dia, amb fets i obres, amb contradiccions i passions, han construït la nostra societat, des dels temps antics fins als més contemporanis. Hi col•labora: Edicions 62