American Space. Club Maker 2021/2022

None

American Space. Tots els dimarts, a partir del 28 de setembre, de 18 h a 20 h. A càrrec de Ferran Fàbregas. Vine a l'espai #maker per a l'aprenentatge tecnològic! A partir de 14 anys. Inscripció prèvia

Sabies que amb una Raspberry Pi pots fer-te des d’un sistema de vigilància fins una smart tv o que mitjançant l’IOT (internet de les coses) pots domotitzar casa teva amb Arduinos? Saps que amb el disseny i impressió 3D pots fer realitat tot el que vulguis crear? Si vols aprendre a fer projectes amb Arduino i/o Raspberry Pi i aprendre a imprimir en 3D, a l’ American Space trobaràs un #makerspace per a l’experimentació amb aquestes eines tecnològiques.

El Club Maker és un espai obert al públic per a l’aprenentatge tecnològic col·laboratiu. Què hi trobaràs? Packs d’Arduino i Raspberry Pi per treballar a la sala, companys makers per compartir experiències i un mentor que et guiarà per portar a terme els projectes. DIWO, do it with others! T’hi esperem!

Si tens més de 14 anys, t’agrada traginar amb la tecnologia i tens ànima de #geek aquest és el teu club!

Tots els  dimarts, de 18 a 20 h, a l’ American Space BCN de la biblioteca.

A càrrec de Ferran Fàbregas

Activitat amb inscripció prèvia al correu electrònic b.barcelona.ii@diba.cat de la biblioteca

Totes les activitats i serveis estan adaptats a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

#AmericanSpaceBCN #ClubMakerASbcn #bbcnCanFabra #makerspace Vine al #ClubMaker!

Horaris

El Club Maker és un espai obert al públic per a l'aprenentatge tecnològic col·laboratiu. Què hi trobaràs? Packs d'Arduino i Raspberry per treballar a la sala, companys makers per compartir experiències i un mentor que et guiarà per portar a terme els projectes.

Periodicitat: setmana

Adreçat a públic en general, a partir de 14 anys

Adreça:
Carrer del Segre, 24*32
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Població:
Barcelona