OH! COMICS

dc., 10/17/2018 - 10:59

Còmic. Del 30 de novembre al 2 de desembre. Festival per a aficionats i professionals de còmic alternatiu i fanzines: tallers, zona de mercat, taules rodones...
Auditori de la biblioteca. Entrada i activitats d’accés gratuït

Trobada entre aficionats i professionals de còmic alternatiu i fanzines de Barcelona. Un festival que comptarà amb una zona de mercat, on creadors i petites editorials mostraran les seves últimes publicacions, i activitats com presentacions de còmics, taules rodones i trobades amb autors, entre d’altres. OH! COMICS és una nova cita imprescindible a la ciutat de Barcelona pels amants de les vinyetes.

Dies: 30 de novembre a 2 de desembre de 2018

Horari:  30 de novembre de 16 a 20:30 h; 1 de desembre de 10 a 13:30 h i de 16 a 20:30 h; 2 de desembre de 11 a 13:30 h

Auditori de la biblioteca

Entrada i activitats d’accés gratuït

Expositors: After ComicAmanda García Orozco, Amaníaco ediciones, Colectivo Baricela, Cutrediciones, Ediciones La Cúpula, Elchicotriste, Gelatina, Gerard Fulcarà, Gürtel Cómics, Katie Shelly Illustration, Laura Endy, Manufactures estàtiques, Meninos Imoráis, Mercrominah, Milo & Núria, Natalia Torné, Neuh, parzivai, Pirumiau, Quirky Peeps, Rabbit’s Hollow, Stay Weird, Sudando Tinta Ediciones, Tarot Fanzine, Underbrain Books, With myself project, Wydes i Xiomara Correa.

Organitza: Bouman Studios

Col·labora: Biblioteca Ignasi Iglésias Can Fabra, Green Cola i Camisetas.info


Activitats:

Amb la presència de diferents autors i editorials del fanzine realitzarem una visita guiada per l’exposició dedicada a Paranoidland (Millor Fanzine del Saló del Còmic de Barcelona 2017) que es podrà visitar a la Biblioteca del 27 de novembre al 24 de desembre.

Divendres, 30  de novembre: 19:30 h

Sala d’exposicions de la biblioteca

Entrevista a Bamidala i Felipe Almendros a càrrec d’Alberto Jiménez

Dissabte, 1 de desembre: 11 h

Auditori de la biblioteca

 

Participen Bouman, ByMartínez, Cristian Robles, Fran Fernández i Ramón Salas.
Modera: Alberto Jiménez

Dissabte, 1 de desembre: 17 h

Auditori de la biblioteca

 

Participen: Alex Salgado Josep Busquet Joe Spinell

Diumenge, 2 de desembre: 11 h

Auditori de la biblioteca


Tallers:

Inscripcions als tallers al següent enllaç: https://goo.gl/forms/HLwbrja1ExFcNxA42 

Taller de creació de fanzines adreçat als més petits en el qual s’explicarà què és un fanzine, es veuran exemples i s’impartiran els coneixements necessaris per poder realitzar les seves pròpies creacions.

Dissabte, 1 de desembre: 11 a 12:30 h

A partir de 8 anys

Sala d’exposicions de la biblioteca

Taller dirigit a estudiants i professionals en el qual es tractaran les diferents conseqüències fisiològiques a mitjà i llarg termini de la feina híper-sedentària de dibuixant de còmic i on es proposaran una sèrie de recursos per tal de solucionar-ho.

Dissabte, 1 de desembre: 17 a 18 h

Sala d’exposicions de la biblioteca

Taller on el protagonista és l’humor negre, on tothom hi participa i sobre tot es crea un ambient molt obert per poder dir el que a cadascú li vingui de gust sense por a ser jutjats. Riure i passar una bona estona amb l’humor i el dibuix com a protagonista.

Dissabte, 1 de desembre: 19  a 20:30 h

Sala d’exposicions de la biblioteca