"En el ombligo: diarios de guerra y paz en Colombia"

03/05/2022 - 18:19

Club lectura còmic. Ivan Pintor conversarà amb les autores Gala Rocabert Navarro i Anna-Lina Mattar sobre el reportatge gràfic "En el ombligo: diarios de guerra y paz en Colombia". Dimarts 31 de maig, a les 18:30h

Iván Pintor, conductor del club de lectura de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra conversarà amb les autores Gala Rocabert Navarro i Anna-Lina Mattar
Reportatge gràfic que recull la història de exguerrillers i exguerrilleres de les FARC-EP durant els tres anys posteriors a la signatura de l’Acord de Pau de 2016.
Diari de camp i bitàcola de viatge, explica la història de Gala, una jove antropòloga catalana que acompanya i documenta aquest procés in situ, aportant la mirada genuïna i singular d’algú aliè a la lluita armada i a la realitat del país.
“En el ombligo” és una obra de cruïlles i contradiccions que investiga la necessitat de conèixer el món i els valors d’altres persones per prendre partit en problemàtiques socials distants, així com per construir una memòria històrica que sigui justa per a tots.

DATA: Dimarts 31 de maig, a les 18:30h

LLOC: Sala d’exposicions Antoni Arissa i Asmarats

Més informació