'Fogons comunitaris'

Traductor de google :

Fogons Comunitaris és un espai del barri i per al barri.

Un espai on les veïnes i veïns del barri, ens trobem, compartim receptes, històries de vida, cuinem, xarrem i mengem. Parlem d'alimentació saludable, sostenible, ecològica, km 0... de receptes i sabors d'altres països.Ens cuidem, fem salut, fem relacions i fem barri.

El projecte pretén promoure la cohesió social i el sentiment de pertinença al barri (des del casal), tot impulsant un canvi en la cultura alimentaria (alimentació sana i sostenible, des del consum responsable), a partir d'una diversitat d'accions, formats i activitats:

- Tallers d'alimentació sostenible i saludable, conscient i curativa, de temporada i proximitat, d'aprofitament d'aliments i contra el malbaratament alimentari... i de permacultura urbana.Xerrades, taules rodones, campanyes informatives i exposicions d'interès social, de sensibilització entorn temàtiques vinculades a l'alimentació i les seves repercussions en la salut, l'economia, el medi ambient, la sostenibilitat i la sobirania alimentaria.

- Cicles d'espais relacionals, amb trobades veïnals (La Cuina de la Iaia) i jornades d'interculturalitat (Jornades de Cuina del Món) amb veïnes i veïns de procedències culturals diverses.- El Racó Verd, l'espai de capacitació basica en agro-ecologia urbana. L'espai del Casal on reflexionar, posar en escena i experimentar, de manera vivencial, mans a la terra, el primer eslavó del cicle de l'alimentació, el cultiu d'aliments....i tot el que la comunitat del Casal demani o proposi.

Vine a cuinar amb nosaltres! Cuina el canvi!

Dirección:
C Garbí, 3
Distrito:
Nou Barris
Barrio:
la Trinitat Nova
Ciudad:
Barcelona