Xerrada 'La garrofa: la xocolata mediterrània'

Traductor de google :

Xerrada amb tast a càrrec de Clara Martin Riu, de Menjamiques, amb la col·laboració de la Fundació Joan Miró en el marc de Barcelona Dibuixa

Miró sempre portava una garrofa a la butxaca per no perdre les arrels. Coneixerem millor aquest superaliment, l’alternativa local al cacau, que tant li recordava a Montroig del Camp, però que les darreres dècades ha quedat injustament desprestigiat. Consumint garrofa i productes locals contribuïm a enfortir el teixit econòmic rural i a la vegada evitem l’abandonament progressiu de feixes de cultiu, contribuint a preservar així la flora i la fauna que l’envolten. De la mà de Menjamiques revelarem les seves propietats, secrets i curiositats, veurem maneres ben temptadores d’introduir-la a la nostra dieta i reivindicarem el lloc que li pertoca a la nostra taula gaudint-ne sense prejudicis! 


Aquesta activitat forma part de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, iniciativa promoguda per Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible


Horarios

Fundació Joan Miró

Dirección:
Av Miramar, 1
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona