2008-2023: 15è Aniversari de la Biblioteca Horta-Can Mariner

Activitats. Per celebrar aquests 15 anys, tenim una programació especial d'activitats. A la B. Horta-Can Mariner

La Biblioteca Horta-Can Mariner va obrir les seves portes el 3 de febrer de l’any 2008… I d’això ja fa quinze anys!!

La Biblioteca Horta Can Mariner porta ja quinze anys donant servei com a equipament cultural i de proximitat per als veïns dels barris d’Horta, la Clota i la Font d’en Fargues, i de la resta del districte d’Horta-Guinardó.

Per celebrar-ho, durant aquest mes de febrer, la biblioteca ha programat tota una sèrie d’activitats adreçades a petits i grans:

 

DIVENDRES 10 FEBRER/18.30h – Activitat Familiar (A partir de 8 anys) “La senyora més vella del món es diu Napeu i és d’Horta” . Filla dels hortencs  Roser Calafell i Màrius Serra.

DIMARTS 14 FEBRER/18.30h – Xerrada “Can Mariner i l’entorn rural d’Horta”. A càrrec de Carlota Giménez, historiadora i membre de El Pou, Grup d’Estudis de la Vall d’Horta i la Muntanya Pelada.

DIMECRES 15 FEBRER/18.30h “Recital-Còctel de poesia i música II: ciència, poesia, cançons i feminisme al son de guitarres”. A càrrec d’Assumpció Forcada, poetessa, biòloga i cantautora i Fina R. Palau, cantautora i poetessa, ambdues veïens d’Horta.

DIMECRES 22 FEBRER/17.30h – Primeres passes (De 0 a 3 anys). Espectacle musical pels més petits:“Ninota”. A càrrec d’Ivette Novell Sabé. Enrenou Teatre.

DIJOUS 23 FEBRER/18.00h – Xerrada “Can Mariner: de masia a biblioteca, una reivindicació veïnal”.  A càrrec de M. Rosa Graell i Joan Termes, membres de l’Associació de Veïns i Veïnes d’Horta.  Amb la visualització del documental “Can Mariner, de masia a biblioteca”, realitzat per Joan Termes. Amb la col·laboració de l’AVVH.

 

Totes les activitats son d’accés lliure i l’aforament està limitat per ordre d’arribada. Es realitzaran a la sala d’actes Pep Montanyès de la biblioteca. Per a més informació, pots consultar cada activitat a l’agenda d’aquesta pàgina web o preguntar-nos directament a la biblioteca.

Quinze anys amb tu que volem celebrar aquest any!

T’esperem a la biblioteca!! No t’ho perdis!!