Escola de salut per a persones grans

Espai d'aprenentatge. PLACES EXHAURIDES!! A la B. Horta-Can Mariner

Del 5 de març al 21 de maig, la Biblioteca Horta-Can Mariner acull l’Escola de salut per a persones grans. L’objectiu és crear un espai d’aprenentatge dinàmic i participatiu amb activitats orientades a un envelliment actiu i saludable. Adreçat a veïns i veïnes del barri d’Horta, aquesta escola vol ser un espai teòric i pràctic amb tallers i xerrades sobre temes d’interès com la memòria, les herbes remeieres, la seguretat, la relaxació, el tai-xí…

L’Escola de salut es fa a la Biblioteca Horta-Can Mariner, tots els dijous en horari de matí, de 10.30h a 12h. Comença el 5 de març i acaba el 21 de maig. Recomanat a partir de 60 anys. És una activitat gratuïta però cal la inscripció prèvia. Les places són limitades.

Si hi vols participar, pots fer la inscripció al CAP Horta, al Centre de Serveis Socials o al Casal de Gent Gran d’Horta. 

No t’ho perdis: Pot ser una bona experiència per aprendre i per compartir!

PLACES EXHAURIDES!!

 

Organitza l’Agència de Salut Pública, CSB Consorci Sanitari de Barcelona.

Amb la col·laboració  de CSMA Horta, ASM Horta Guinardó, Parc Sanitari Pere Virgili, Equip d’Atenció Primària d’Horta D i F de l’Institut Català de la Salut, Mèmora Fundación, Districte d’Horta-Guinardó de l’Ajuntament de Barcelona, , Bombers, Mossos d’esquadra, RADARS, Fundació USZHEIMER i la Biblioteca Horta-Can Mariner.