XXIV Concurs "Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen"

L'Associació Nou Horitzó convoca la 24ena edició d'aquest concurs que connecta l'experiència de la vellesa amb la frescor dels nens.

“Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen” és una iniciativa de l’Associació Nou Horitzó amb l’objectiu de contribuir al benestar de les persones grans i apropar-los a la mainada tot fomentant la creativitat de petits i grans.

L’activitat consisteix en què persones majors de 55 anys escriuen un conte adreçat a infants. Un jurat especalitzat en selecciona 6 i els autors van a fer una lectura als nens i nenes de les escoles de primària que participen en el projecte. En retorn, els infants il·lustren la narració amb un dibuix dels quals el jurat de dibuixos en fa la selecció. Amb els contes i dibuixos escollits, Nou Horitzó edita un llibre. El punt i final és una exposició i festa de cloenda on es lliura el llibre als participants.

 

Bases de participació avis i àvies

Poden participar-hi totes les persones majors de 55 anys. Els participants han d’escriure un conte dirigit a infants de 6 a 12 anys en llengua catalana o castellana.  la data límit d’entrega és el 12 de desembre de 2016. Podeu llegir les bases completes en el document adjunt

L’autor llegirà el conte a les escles participants però si no li és possible, farà la lectura un representant de Nou Horitzó. La cloenda del certamen es farà en un acte festiu que tindrà lloc al mes d’abril.

 

Fitxers relacionats