Concerts de Kae Tempest i Claraguilar

Vetllada doble amb la veu britànica més personal del hip-hop i l’ spoken word , així com de la poesia i el teatre, i amb una compositora i artista escènica d’avantguarda amb seu a Barcelona. Una nit que farà saltar espurnes.

Hi ha qui centra el seu talent en una única disciplina i qui el deixa estendre’s per les arts més diverses. Kae Tempest i Claraguilar són, no hi ha cap dubte, de les segones. Tempest pujarà a l’escenari com una de les veus més conegudes i respectades de l’escena del hip-hop i l’ spoken word en anglès, una veu que també s’estén a través de la seva poesia innovadora i d’obres de teatre i narrativa. En el camp de l’ spoken word , ha treballat amb la Royal Shakespeare Company, així que ja té un lligam més amb el món de l’escena que s’afegeix a les peces teatrals que ha presentat, alguna de les quals li ha valgut premis al Festival d’Edimburg. L’any 2022 va editar el seu últim àlbum fins avui, The Line Is a Curve , però després ha editat senzills com Nice Idea , Love Harder o Geronimo Blues .

Amb Tempest comparteix escenari Claraguilar, projecte musical de Clara Aguilar Falguera, una compositora i artista escènica que ha treballat amb col·lectius de dansa i moviment i amb coreògrafs com Marcos Morau, Lisi Estarás, Marta Pazos o Hotel Escènic. És membre del VVAA Collective i, com a Claraguilar, fa una música electrònica formada per melodies inquietants, samplers orquestrals i sintetitzadors. Després de Sounds of an imaginated Arca , un concert immersiu de l’any 2022 sobre híbrids i noves espècies, ambientat en un escenari postapocalíptic, aquest 2024 ha editat Figura , el nou disc que ja va avançar en directe al Sónar 2023. 

Una producció del Grec 2024 Festival de Barcelona i Univers Paral·lel. 

Interpretació musical: Kae Tempest, Claraguilar

Producció: Paral·lel 62 

Horaris

Sala Paral·lel 62

Adreça:
Avinguda del Paral·lel, 62
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona