Espectacle "Malamort", de Daniela Feixas

Què hi passa, de nit, al bosc? Qui ha mort el gat de la Laura? Aquesta història ens trasllada a un poble de muntanya on acaba d’arribar una agent de policia forestal que haurà de resoldre morts d’animals enigmàtiques i fosques desaparicions. 

La Judit, una agent forestal destinada recentment a un poble d’alta muntanya, rep l’estranya trucada d’un veí, el Ton. L’home ha perdut el gat de la seva filla, la Laura. L’animal va ser un regal del germanastre de la noia, l’Alex, pel seu darrer aniversari i l’home, estranyament afectat pel fet, demana a l’agent que l’ajudi a trobar-lo. Ella s’implicarà en la cerca de l’animal perdut. A poc a poc, anirà descobrint la càrrega de superstició i els fets inconfessables que s’amaguen sota l’aparent quotidianitat dels habitants d’un poble al qual és molt més senzill entrar que aconseguir-ne escapar.

Daniela Feixas és una actriu, guionista, directora de teatre i dramaturga que ha passat en diverses ocasions pel Grec com a autora de drames, comèdies o musicals. L’any 2015 s’hi va veure La tortuga de Califòrnia i el 2023 passat, el musical firmat amb Jumon Erra Un amor particular . Totes són peces amb una teatralitat molt particular que atrauen poderosament l’atenció dels espectadors i espectadores.

Una producció de la Sala Beckett i el Grec 2024 Festival de Barcelona.

Direcció i dramatúrgia: Daniela Feixas 

Interpretació: Abril Julien, Josep Julien, Marta Marco i Marc Soler Rull

Escenografia: Anna Tantull

Il·luminació: Sylvia Kuchinow

Vestuari: Bàrbara Glaenzel

So: Judit Farrés

Moviment: Núria Legarda

Fotografia i vídeo promocional: Kiku Piñol

Ajudantia de direcció: Ruben Ametllé

Horaris

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Adreça:
C Pere IV, 228*232
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona