Teatre "La Llamada, el musical"

Gira 10è aniversari.

Segòvia. Campament cristià La Brújula. Bernarda, una monja que acaba d'arribar, vol salvar el campament amb la seva cançó “Viviremos firmes en la fe”. La Hermana Milagros, una jove amb dubtes, recorda com li agradava Presuntos Implicados. I María i Susana, dues adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però des que Déu se li apareix a María una nit, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston.

“La Llamada” és una epopeia en clau Disney amb números musicals que segueix el desenvolupament d'una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per a acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor.

“La Llamada” va començar com un musical underground al hall del Teatro Lara de Madrid, però el públic i la crítica el van alçar fins a l'escenari principal on ha penjat el cartell de “no hi ha localitats” durant més de 10 temporades. Amb dos gires per més de 30 ciutats (incloent Moscou), més de 2.000.000 de persones ja han sentit “La Llamada”. Seràs la següent?

María: Nerea Rodríguez

Susana: Angy Fernández

Madre Bernarda: Marta Valverde

Hermana Milagros: Estrella Xtravaganza

Dios: Richard Collins-Moore

Direcció i guió: Javier Ambrossi i Javier Calvo

Escenografia i il·luminació: David Mínguez

Vestuari: Ana López Cobos

Coreografia: Ana del Rey i Noemí Cabrera

Regidoria: Alejandro Jaén

Ajudantia de producció: Inés López Hidalgo

Producció i distribució: Mariano Piñeiro

A partir de 13 anys.

Horaris

Teatre Poliorama

Adreça:
la Rambla, 115
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona