Aquest novembre i desembre més trobades amb autors i autores

Xerrades. Descobreix els protagonistes de les properes trobades a les Biblioteques de Barcelona.

En el marc del 42, Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona, comptarem amb dues trobades als clubs de lectura:

Divendres 4 de novembre, a la Biblioteca Jaume Fuster,  Ismael Martínez Biurrun conversarà amb Àlex Vidal al voltant del seu llibre Solo los vivos perdonan.

Dijous 10 de novembre, a la Biblioteca Gabriel García Márquez, Fernanda García Lao comentarà Sulfuro amb Eduardo Ruiz Sosa.

 

En el marc dels Parlem Amb ens visitaran:

Dimarts 8 de novembre, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, Manel Alías parlarà amb  Antoni Bassas del seu últim llibre, L’última victòria de l’URSS. Històries fascinants de l’esport soviètic, des de la Revolució fins a Barcelona 92.

Dimecres 9 de novembre, a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles, Enrique Vila-Matas i Marta Carnicero dialogaran sobre les seves darreres novel•les, Montevideo i Matrioixques.

Dijous 10 de novembre, a la Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz, Julià Guillamon presentarà Les hores noves amb Rafel Nadal.

Dijous 1 de desembre, a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles, Martí Domínguez parlarà sobre Mater, guanyadora del IV Premi Proa de novel•la, amb l’escriptora Marta Carnicero.

Dimecres 14 de desembre,  a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, Carme Riera parlarà amb Anna Pérez Pagès, sobre La pau dels somnis feliços. Al llarg de l’acte, l’actriu Mercè Sampietro llegirà fragments de l’obra.

 

En el marc de la 27a Setmana de la Ciència s’organitzaran també dues trobades als clubs de lectura de ciència:

Dimecres 9 de novembre, a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles, Jordi Serrallonga parlarà del llibre Animales invisibles: Mito, vida y extinción amb Bibiana Bonmatí.

Dilluns 14 de novembre, a la Biblioteca Les Corts – Miquel Llongueras, Salvador Lladó comentarà  La Bossa o la vida: El 99% contra l’emergència climàtica amb Bibiana Bonmatí.

 

En el marc de les sessions obertes dels clubs de lectura ens visitaran:

Dimarts 8 de novembre, a la Vilapicina i la Torre Llobeta, Raül Garrigasait conversarà amb Gabi Martínez al voltant de la seva novel·la  Els estranys.

Dimarts 15 de novembre, a la Biblioteca El Clot – Josep Benet, Desirée Baudel xerrarà amb Matías Néspolo sobre la seva novel·la Diario de un incendio.

Per últim, dilluns 12 de desembre, a la Biblioteca Jaume Fuster, Borja Bagunyà parlarà amb Muntsa Turon sobre la seva novel•la Els angles morts.