Descobreix les noves trobades amb autors i autores aquest mes d’octubre

Xerrades. Maria Barbal, Fermín Muguraza, Susanna Martín, Sergio Vila-Sanjuán, Rocío Quillahuaman, Miquel Adam, Graciela Huinao, Elin Cullhed i Luis García Montero seran els protagonistes de les properes trobades a les Biblioteques de Barcelona.

La Biblioteca Francesca Bonnemaison, especialitzada en dones i feminismes, rebrà la visita d’aquestes autores:
Dimecres 5 d’octubre, Maria Barbal conversarà amb Marta Carnicero sobre la seva última novel·la, Al llac (Columna Edicions, 2022).
Dimarts 25 d’octubre, Elin Cullhed conversarà amb Jordi Nopca  al voltant del seu nou llibre Eufòria (Les Hores, 2022).

La nova Biblioteca Gabriel García Márquez acollirà tres de les properes trobades amb autors i autores:
Dimarts 4 d’octubre, Sergio Vila-Sanjuán i Jorge Carrión conversaran al voltant de Vargas Llosa sube al escenario (Librosdevanguardia, 2022).
Dimecres 19 d’octubre, la periodista Ana Polo conversarà amb Rocío Quillahuaman sobre la seva última novel·la, Marrón (Blackie Books, 2022).
Dilluns 24 d’octubre, Graciela Huinao parlarà amb María Ignacia Ibarra, del llibre Desde el fogón de una casa de putas williche (Ediciones Caballo de Mar, 2010).

La Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, especialitzada en còmic, també rebrà la visita de Fermín Muguruza i Susanna Martín, dijous 6  d’octubre. Conversaran amb la periodista Mònica Terribas sobre el seu còmic Black is Beltza: Ainhoa, que forma part del nou projecte transmèdia de Fermín Muguruza.

La Biblioteca Jaume Fuster, acollirà el Parlem amb Luis García Montero, dijous 27 d’octubre. Conversarà al voltant del seu poemari Un año y tres meses (Tusquets, 2022), arran de la pèrdua de la seva dona, Almudena Grandes.

Per últim, en el marc de les sessions obertes dels clubs de lectura, Miquel Adam conversarà amb David Nel·lo sobre la seva novel·la L’Amo, dimecres, 19 d’octubre, a la Biblioteca Joan Miró.