Nou curs de clubs de lectura

Clubs de lectura. Biblioteques de Bcn us ofereixen més de cent clubs de lectura. Cada grup, conduït per un expert, es reuneix d’octubre a maig. a Clarà tenim Infantil, Obert i de Llengua anglesa

Tipus de clubs de lectura

Els clubs de lectura oberts són aquells que poden abastar una àmplia varietat de lectures, sense el fil d’un gènere o espai o temps històric concret.

Els clubs de lectura temàtics són aquells que proposen un camí de lectures determinat per una temàtica, un gènere o un espai i un temps concret.

Com a novetat d’aquest any, i amb l’objectiu de promoure la lectura i el diàleg a través de les noves tecnologies, hi haurà dues noves línies de clubs de lectura:

clubs de lectura híbrids, en què es llegiran llibres en format paper que es comentaran a través de videoconferència.

clubs de lectura virtuals, en què es llegiran llibres en format electrònic i la interacció entre lectors i conductors es farà a través de Tellfy, una aplicació per a dispositius mòbils que permet una lectura en forma d’hipertext de les obres triades i la conversa a través de videoconferències.

Com hi puc participar?

A partir d’aquest any, les inscripcions als clubs de lectura es faran a través de Puntxarxa, un servei en línia que et permetrà consultar tota l’oferta de clubs i les places disponibles.

Donarem prioritat a aquelles persones que només han participat un any en un club de lectura i a les que encara no ho han fet mai (les persones que en els darrers dos anys hagin participat en algun club de lectura només es podran inscriure si queden places disponibles). En cas de no assistir al 80% de les sessions, la plaça quedarà a disposició d’una altra persona preinscrita.

Més informació