Nous Clubs de lectura virtuals!

Clubs de lectura. Tornen els clubs de lectura virtuals. Els primers del 2023 són: Llegim clàssics: 'Metamorfosis', d’Ovidi; Vincles ferotges; KM Amèrica i Literatura Basca. Inscripcions obertes.

Tornen els clubs de lectura virtuals de Biblioteques de Barcelona.
Cinc clubs per compartir lectures a través de les noves tecnologies. Als Clubs de lectura virtuals els escriptors, editors, traductors i periodistes culturals conversen amb els lectors a través d’una app de missatgeria instantània (Tellfy) i per videoconferència.

Més informació i inscripcions

Aquest és el primer programa  de l’any:

Llegim clàssics: ‘Metamorfosis’, d’Ovidi
Sessions: de febrer a maig
Conducció: Georgina Rodríguez (La Casa dels Clàssics)
Hi col·labora: La Casa dels Clàssics i Biblioteca Pública de Tarragona
El 30 de gener:  inauguració del club de lectura amb la xerrada en línia ‘Per què llegir els clàssics grecs i romans?’, a càrrec de Raül Garrigasait

Vincles ferotges
Sessions: de febrer a maig
Lectures: La dona singular i la ciutat, de Vivian Gornick; Llévame a casa, de Jesús Carrasco; L’estiu que la mare va tenir els ulls verds, de Tatiana Țîbuleac i Nada se opone a la noche, de Delphine de Vigan.
Conducció: Marta Carnicero, escriptora

KM Amèrica
Sessions: de febrer a maig
Lectures: Nuestra piel muerta, de Natalia García Freire; El cuarto mundo, de Diamela Eltit; La telepatía nacional, de Roque Larraquy; Yo maté un perro en Rumanía, de Claudia Ulloa Donoso.
Conducció: Eduardo Ruiz Sosa, escriptor

Literatura basca
Sessions: de febrer a juny
Lectures: Les mares no, de Katixa Agirre; Quema de huesos, de Miren Agur Meabe; Set cases a França, de Bernardo Atxaga; Jenisjoplin, de Uxue Alberdi i La bella fugida, d’Hedoi Etxarte.
Conducció: Andrea Sanz, professora de literatura basca

Tots els clubs de lectura virtuals es fan amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.