Ampliació del servei de sales d'estudi

Sales d’estudi. Del 10 de maig a l’1 de juliol, les sales d’estudi de Barcelona reforcen el seu servei ampliant els seus horaris i obrint 19 nous espais a tota la ciutat.

Les sales d’estudi de la ciutat es preparen per a la recta final del curs 2020-2021. A partir del dilluns 10 de maig, les 9 sales permanents de la ciutat ampliaran el seu horari i es reforçarà l’oferta amb 19 sales més arreu de la ciutat.

Amb la voluntat d’ampliar l’oferta d’espais on estudiar, el Departament de Joventut posa a disposició dels estudiants 9 sales permanents a 9 biblioteques públiques de la ciutat: Vapor Vell, Vila de Gràcia, Guinardó – Mercè Rodoreda, Ignasi Iglésias – Can Fabra, Sagrada Família -Josep M. Ainaud de Lasarte, Poblenou – Manuel Arranz, Sant Gervasi – Joan Maragall, Les Corts – Montserrat Abelló i Nou Barris. L’horari d’aquestes sales és de dilluns a dijous de 20.30 a 23:30 h. A més, dues d’elles estan obertes també els diumenges: Vapor Vell, d’11 a 14 hores i de 16 a 20 hores, i Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, de 16 a 20 hores.

Aquestes són les 19 sales d’estudis que romandran obertes des del 10 de maig fins a l’1 de juliol:

Pots consultar, en temps real, l’adreça, l’horari, la cabuda i la disponibilitat de places de les sales d’estudi en aquest mapa.