Els clubs de lectura participen en el Festival 42

Clubs de lectura. Les Biblioteques de Barcelona organitzem tres clubs de lectura presencials, i un de virtual, relacionals amb el Primer Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona.

Biblioteques de Barcelona vol sumar-se al Festival 42: el Primer Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona tot organitzant algunes activitats paral·leles amb algunes de les autores i autors que participen al festival.

Club de lectura al voltant del llibre Barcelona 2059 (Ciutat de posthumans)

Club de lectura presencial d’una única sessió al voltant del llibre Barcelona 2059 (Ciutat de post humans) publicat per l’editorial Mai Més. Es tracta d’un recull de relats en què nou autors i autores catalanes de trajectòria contrastada uneixen esforços per imaginar la Barcelona d’un futur no gaire llunyà. Els participants podran recollir un exemplar del llibre a la biblioteca dues setmanes abans de la trobada per comentar el llibre, que es farà el dijous 4 de novembre a les 18.30 hores a la biblioteca El Carmel – Juan Marsé i, comptarà amb la presència de Laura Tomàs i Salvador Macip, dos dels autors del llibre, que conversaran amb els participants del club.

Si hi esteu interessats, us podeu apuntar a través del següent enllaç.

Club de Lectura del llibre Diario de un viejo cabezota de Pablo Martín Sánchez

En el marc del club de lectura de la biblioteca Camp de l’Arpa – Caterina Albert, l’escriptor i conductor d’aquest club, Pablo Martín Sánchez ens parlarà del seu llibre Diario de un viejo cabezota publicat per Editorial Acantilado. La trobada per comentar el llibre es farà el dimecres 3 de novembre a les 18.30 hores a la biblioteca Camp de l’Arpa – Caterina Albert.

Hi ha 5 places disponibles per participar en aquesta sessió. Si hi esteu interessats, podeu escriure un correu a la biblioteca: b.barcelona.ca@diba.cat

Club de Lectura del llibre Todos los cuentos de Cristina Fernández Cubas

En el marc del club de lectura obert de la biblioteca Montbau – Albert Pérez Baró, l’escriptora Cristina Fernández Cubas conversarà amb Ricardo Reitano sobre el seu llibre Todos los cuentos, publicat per Tusquets Editors. La trobada per comentar el llibre es farà el dimecres 3 de novembre a les 18.30 hores a la biblioteca Montbau – Albert Pérez Baró.

Hi ha 6 places disponibles per participar en aquesta sessió. Si hi esteu interessats, podeu escriure un correu a la biblioteca: b.barcelona.m@diba.cat

Club de lectura virtual del llibres Solaris i Guía del autoestopista galáctico

Una proposta conduïda per Inés Macpherson, lectora, correctora, redactora i narradora oral, al voltant de dues obres clàssiques de la ciència ficció: Solaris i Guía del autoestopista galáctico.  La lectura es farà en format digital (eBiblioCat) i el comentari de les obres a través d’una app de missatgeria instantània (Tellfy) i per videoconferència (Zoom).

Solaris, de Stanislaw Lem
Data d’inici de la lectura: dimecres 6 d’octubre
Videoconferència: dimecres 3 de novembre, a les 19 h

Guía del autoestopista galáctico, de Douglas Adams
Data d’inici de la lectura: dimecres 3 de novembre
Videoconferència: dimecres 1 de desembre, a les 19 h

Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) i seguir els dos passos següents:

Instal·lar Tellfy en el dispositiu mòbil i donar-s’hi d’alta com a usuari

Sol·licitar l’admissió al club a través d’aquest enllaç: http://tfy.to/bibliotequesbarcelona/festival42

Us recordem que Biblioteques de Barcelona també compta amb dos clubs de lectura sobre  ciència-ficció de manera regular a les biblioteques Jaume Fuster i Montserrat Abelló.

Ben aviat us donarem a conèixer més activitats relacionades amb el 42, 1r Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona, que tindrà lloc del 3 al 7 de novembre a la Fabra i Coats, biblioteques i diverses llibreries.

Més informació