Cicle 'Reflexions d'1 h. Cinema Africà i Dona': Projecció 'Unburied' i xerrada amb la directora, Sally Fenaux Barleycorn


Unburied

Sally Fenaux Barleycorn. Espanya, 2019. Drama poètic. 6 min.

Les albes mirant al mar ara estan banyades per la sang de cossos no enterrats per les aigües. De les esperances del migrant i somnis ofegats. La mar Mediterrània ja no sona a ones que xoquen contra la costa, sinó a crits de desesperació demanant ajuda.
Xerrada posterior amb la directora Sally Fenaux Barleycorn
Durant els darrers anys, els mitjans de comunicació i els discursos polítics ens donen dades, més o menys acurades, sobre el nombre de persones migrants que viatgen per l'estret per tal d'arribar a costes europees. No obstant aquestes dades no tenen en compte les relacions, les emocions, les històries d'aquestes D'aquesta manera, aquesta conferència pretén posar un raig de llum sobre aquest aspecte de la migració a l'estret i la sensibilitat artística alhora de tractar el tema esmentat per a la directora de Unburied, Sally Fenoux.

Xerrada posterior amb la directora Sally Fenaux Barleycorn

Durant els darrers anys, els mitjans de comunicació i els discursos polítics ens donen dades, més o menys acurades, sobre el nombre de persones migrants que viatgen per l'estret per tal d'arribar a costes europees. No obstant aquestes dades no tenen en compte les relacions, les emocions, les històries d'aquestes
D´aquesta manera, aquesta conferència pretén posar un raig de llum sobre aquest aspecte de la migració a l´estret i la sensibilitat artística alhora de tractar el tema esmentat per a la directora de Unburied, Sally Fenoux.


Amb motiu de la tercera edició del Cicle de Cinema Africà i Dona (CCAD 2020) organitzat per l'associació cultural Africadoolu.

Horaris

Centre Cívic Sagrada Família

Adreça:
C Provença, 480
Districte:
Eixample
Barri:
La Sagrada Família
Codi postal:
08025
Població:
Barcelona