Seminari 'La cuina de Barcelona en època moderna'


Aquest seminari té com a objectiu presentar algunes de les aportacions de l´època moderna a la història de l´alimentació, una disciplina cada cop més consolidada entre els investigadors. La riquesa i l´excepcionalitat de les fonts documentals catalanes permeten aproximar-nos als sistemes alimentaris moderns en tota la seva complexitat. A través de l´estudi dels llibres de cuina
impresos i els receptaris domèstics, eclesiàstics i gremials, s´analitzarà l´evolució dels productes alimentaris, els plats quotidians i festius així com dels seus significats i usos entre diferents classes socials de la Barcelona moderna. Hi intervindran:
María Ángeles Pérez Samper, UB; Jordi Bages-Querol, UOC, i Marta Manzanares, ODELA-UB.

Horaris

Museu d'Història de Barcelona - Plaça del Rei

Adreça:
Pl Rei, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona