Apunta’t les dates dels nous cicles temàtics!

Cicles. Del 9 d'octubre al 2 de desembre a diverses biblioteques. Entrada gratuïta. Cabuda limitada

A partir del mes d’octubre (2019) iniciem la programació de nous cicles temàtics amb els que podreu gaudir de temes tan diversos com la música, el cinema, la ciència, l’art o la tecnologia.

Música per als teus ulls: aprofundirem en les curiositats dels documentals i crearem un espai idoni per parlar dels seus protagonistes.
Hi col·labora: Festival In-Edit

Cinema lliure a la biblioteca: torna el cicle que uneix les biblioteques de Catalunya, Balears i Occitània. Un espai on intercanviar realitats de franc mitjançant els documentals produïts a cada territori de l’Euroregió Pirineus Mediterrània.

Donde la ciudad cambia su nombre: amb aquest cicle volem ajudar a donar visibilitat a la feina de recuperació de la memòria que es fa a molts barris, i recuperar l’esperit de pertinença, solidaritat, dignitat i lluita. A més, el cicle descobreix espais singulars i poc coneguts de la ciutat.

Ciència, art i tecnologia: ens endinsarem en l’apassionant món dels encreuaments i interseccions entre les arts i les ciències que capgiren els tòpics sobre aquestes disciplines.
Hi col·labora: Universitat Oberta de Catalunya

Margalef, un gran ecòleg del segle XX: amb motiu, del centenari del naixement de l’ecòleg Ramon Margalef, en aquest cicle explorarem la seva mirada sobre la natura i la vida.