Festa Major del Parc i la Llacuna del Poblenou

cultura i lleure. Els actes festius comencen dissabte 14 de setembre amb una botifarrada, i finalitzen el 24 de setembre, festivitat de la Mercè, amb un dinar i un bingo popular.

Els actes festius comencen dissabte 14 de setembre amb una botifarrada, i finalitzen el 24 de setembre, festivitat de la Mercè, amb un dinar i un bingo popular.

Encara no ens hem acomiadat de la Festa Major del Poblenou i el seu barri veí, el Parc i la Llacuna, comença la seva festa gran! La Comissió de Festes del Parc ha preparat un programa amb més d’una vintena d’activitats perquè el públic pugui gaudir durant 11 dies de dinars populars, cercaviles, espectacles infantils, nits de ball i més!

Consulta el programa de la Festa Major
del Parc i la Llacuna del Poblenou 2019!

(Disponible en l’apartat “Adjunts”)

Com és habitual, totes les activitats se celebren a la Carretera Antiga de Mataró, entre els carrers Pujades, Marina i Sardenya. En l’organització dels diferents actes, hi col·laboren l’Associació de Veïns i Veïnes, el Centre Cívic Parc Sandaru, la U.D. Parc, el Districte de Sant Martí i el veïnat del barri.

En el primer cap de setmana de Festa Major, destaquen el pregó, a càrrec de la Comissió de Festes (dissabte a les 21 h) i les festes dels colors i de l’escuma (diumenge a partir de les 17 h).

Pels més petits i petites de la família, s’han organitzat berenars, guerres d’aigua, tardes musicals i diferents actuacions infantils. El públic adult pot participar activament en la festa a través del concurs de talents ¡Tú sí que vales!, del torneig de tute o de les diverses sessions de bingo popular.

El segon cap de setmana està protagonitzat per tres nits de ball (divendres 20, dissabte 21 i dilluns 23 de setembre) amb els grups Duo Blue Maresme, Trio Parfils  i l’espectacle Summer. La Festa Major del Parc i la Llacuna s’acomiadarà del 2019 dimarts 24 amb un dinar popular.