Novetats

Volem que estigueu assabentats de les novetats que arriben a la biblioteca i, per aquesta raó, es recullen novetats, de periodicitat mensual o trimestral segons el cas, de les novel·les, el cinema, la música, el còmic i les relacionades amb l'especialitat del fons de la dona. També, per conèixer les darreres adquisicions, podeu consultar l'apartat Novetats del catàleg.

novel·la

Ja sabeu quines són les últimes novel·les que han arribat a la biblioteca? Consulteu la llista mensual de novetats de novel·la.

cin ema

Voleu saber quines són les darreres pel·lícules que tenim? Consulteu la llista trimestral de novetats de cinema.

musica

Us penseu que heu escoltat tots els CD que tenim del tipus de música que us agrada? Potser en tenim de nous... Consulteu la llista trimestral de novetats de música.

Consulteu les novetats del Fons LGTBI.

novel·la

Consulteu cada mes la tria de novetats de no ficció adquirides per la Biblioteca.

comic

Si us agrada el còmic no podeu deixar de consultar cada mes la llista de novetats de còmic.

Dona

Consulteu la llista mensual de novetats del fons especial Dones i feminismes. Dirigit a tothom qui vulgui saber quines són les adquisicions més recents relacionades amb aquest fons de la biblioteca.

moda

Si esteu interessats en el nostre Fons Especial de Moda i indumentària podeu consultar cada trimestre el llistat de novetats que podeu trobar a la biblioteca.

cuina

Per estar informats de les darreres adquisicions d'aquest fons i consultar guies de lectura sobre temes relacionats.