Xerrada 'Les fronteres de la prostitució'

Més enllà d’un intercanvi de serveis sexuals per diners, la prostitució implica uns 40 milions de persones, de les que 3 i de cada 4 tenen entre 13 i 25 any, i mou 186.000 milions de dòlars a l’any, mentre que el 30% dels homes europeus hauran remunerat serveis sexuals en algun moment de la seva vida. Més enllà de l’aproximació abolicionista o bé de la regulació des d’una perspectiva de com s’ha de tractar la compra i venda de les relacions sexuals, la prostitució té moltes derivades que han de ser incloses en la reflexió: les relacions de poder, les violències, el tràfic de persones, de drogues la pobresa, la vulnerabilitat, la salut, l’accés als drets laborals i socials, la creixent demanda de la prostitució infantil, i com tot això se substancia en el territori, concretament a la frontera entre Espanya i França. 

 

Amb Maribel Càrdenas, directora de polítiques d’Igualtat i LGTBI de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, experta en polítiques públiques feministes i d'abordatge de les violències patriarcals. 

Pilar Albertin, professora titular de Psicologia a la Universitat de Girona i coeditora de  Prostitución, contextos fronterizos y corporalidad. Diálogos para la acción  (Icària)

Horaris

Centre Cívic Casa Orlandai

Adreça:
C Jaume Piquet, 23
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sarrià
Població:
Barcelona