100% Estiu a les Biblioteques

Activitats d’estiu. Aquest estiu, les biblioteques t’ofereixin tot un seguit d’activitats i bibliocasals relacionats amb la lectura i l’escriptura, la ciència i la tecnologia.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre les biblioteques oferiran activitats i bibliocasals adreçats tant a públic infantil i juvenil, com a públic adult.

Aquestes activitats estaran centrades majoritàriament en la lectura, la ciència i la tecnologia.

Programa d’activitats d’estiu a les Biblioteques de Barcelona:

Tallers de descoberta. Familiars. Els continguts estan relacionats amb la creativitat artística, expressiva i literària, a més de l’aprenentatge lúdic de diverses disciplines.

Tallers EstàsON. A l’estiu torna una nova edició dels tallers digitals #estàsON.
Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa ofereixen una programació que té com a objectiu fomentar l’interès per la ciència i la tecnologia en els nens i joves d’entre 6 i 12 anys.

Creacions. Adults. Relacionats amb l’escriptura, l’expressió artística i literària.

Formació bàsica TIC. Cursos en línia de curta durada per descobrir, conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals

Clubs de lectura virtual d’estiu. Durant els mesos de juliol i agost s’ofereixen tres clubs de lectura virtuals a Tellfy sobre les següents obres: Pedro Páramo, de Juan Rulfo, a càrrec d’Eduardo Ruiz Sosa; Benzina, de Quim Monzó, a càrrec de Julià Guillamon, i 2.666, de Roberto Bolaño, a càrrec d’Eduardo Ruiz Sosa.

Bibliocasal: durant el mes d’agost i la primera quinzena de setembre es proposen un seguit d’activitats adreçades a infants i adolescents amb l’objectiu de posar al seu abast una programació lúdica i creativa per aquests dies d’estiu sota el nom de Bibliocasal.

Aquesta oferta ha estat dissenyada per cada biblioteca amb recursos del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona i preveu fer activitats al voltant de la lectura, la ciència, la música i altres disciplines.

Biblioteques que hi participen:
Biblioteca Sant Pau – Santa Creu
Biblioteca Francesc Candel
Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix
Biblioteca El Carmel – Juan Marsé
Biblioteca Les Roquetes
Biblioteca Zona Nord
Biblioteca Bon Pastor
Biblioteca Trinitat Vella – J. Barbero

Amb l’objectiu de reforçar l’oferta assequible i gratuïta per afavorir dinàmiques comunitàries i oportunitats de lleure als infants i joves.

Totes les activitats tenen inscripció prèvia

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.