Biblioteques de Barcelona participen a l'Espai de coneixement del Museu del Disseny

Exposició. Diverses biblioteques cedim fons relacionat amb l'exposició "Balenciaga. L'elegància del barret". Del 17 de juny al 3 d'octubre.

La Biblioteca El Clot – Josep Benet, la Biblioteca Francesca Bonnemaison, la Biblioteca Xavier Benguerel i el Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil participaran a l’Espai de coneixement que el Centre de documentació del Museu del Disseny organitzarà durant l’exposició “Balenciaga. L’elegància del barret”, que es podrà visitar del 17 de juny al 3 d’octubre.

L’Espai de coneixement del Centre de documentació del Museu és un espai de consulta dins de les exposicions temporals del Museu que té per objectiu facilitar l’aprofundiment en els continguts de l’exposició, promovent la lectura i consulta de llibres i audiovisuals, catàlegs d’altres exposicions, obres de referència i altres documents relacionats amb la mostra.
Els visitants disposen d’una àmplia zona de lectura amb una selecció de llibres i audiovisuals, que també poden endur-se en préstec bibliotecari, des de la mateixa exposició.

Per primer cop, diverses biblioteques de Barcelona participem aportant part del nostre fons destinat al públic familiar i no especialitzat: la Biblioteca Francesca Bonnemaison ha cedit documents de la seva especialització en moda, el Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil ha col·laborat amb el fons de llibre infantil i àlbum il·lustrat, la Biblioteca Xavier Benguerel ha aportat una selecció de pel·lícules on el vestuari té un interès especial i fins a una dotzena de biblioteques de la ciutat han prestat documents puntualment. La Biblioteca El Clot – Josep Benet també ha aportat part del seu fons de moda i ha coordinat la cessió dels documents.