Obrim biblioteques

Biblioteques. A partir del dia 15 de juny hi haurà 20 biblioteques obertes a la ciutat per recollir documents reservats amb cita prèvia i 33 bústies obertes per a poder-hi retornar documents.

Un cop realitzades les tasques de condicionament per garantir les mesures de seguretat a usuaris i treballadors, a partir del dia 2 de juny s’han anat obrint biblioteques de forma gradual a tots els districtes de la ciutat.

Els usuaris  podran retornar documents a les bústies obertes, reservar documents i demanar cita prèvia a les biblioteques obertes. Les cites es podran demanar a través d’un formulari web i també trucant per telèfon a la biblioteca.

Un cop l’usuari rebi la confirmació que té els documents a la seva disposició i la confirmació de la cita prèvia, haurà d’anar a la biblioteca amb mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Només es podran fer reserves de documents de les biblioteques que estiguin obertes. No s’oferirà el servei de préstec interbibliotecari.

El servei de recollida de documents reservats s’oferirà en espais habilitats per a aquesta finalitat i no es podrà accedir a cap altre espai de la biblioteca.

Per evitar desplaçaments innecessaris cal recordar que s’han prorrogat els terminis de devolució dels préstecs anteriors al tancament fins al 31 de juliol.

Podeu consultar la llista completa de biblioteques obertes  i la de bústies obertes.

Els usuaris poden accedir al servei de préstec de continguts digitals a través de l’eBiblio i d’una variada oferta d’activitats en línia i clubs de lectura virtuals.

Es pot consultar en tot moment la informació actualitzada al nostre web i a les nostres xarxes socials amb l’etiqueta #obrimbiblioteques.