Obrim biblioteques

Biblioteques. Deu biblioteques obriran a partir del 2 de juliol, un cop finalitzades les tasques de condicionament. Amb aquestes ja seran 30 les biblioteques obertes a la ciutat.

Des del passat 2 de juny s’han anat obrint biblioteques de forma gradual a mesura que s’ha pogut garantir  la seguretat dels usuaris i dels treballadors,  desplegant les mesures sanitàries. Podeu consultar la informació actualitzada de les biblioteques obertes i dels seus horaris de servei.

Els  usuaris podran reservar documents i demanar cita prèvia per anar-los a recollir. Les cites es podran demanar a través d’un formulari web i també per telèfon.

Un cop l’usuari rebi la confirmació que té els documents a la seva disposició i la confirmació de la cita prèvia, haurà d’anar a la biblioteca amb mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Només es podran fer reserves de documents de les biblioteques que estiguin obertes. No s’oferirà el servei de préstec interbibliotecari.

El servei de recollida de documents reservats s’oferirà en espais habilitats per a aquesta finalitat i fins a nou avís no es podrà accedir a altres espais de la biblioteca, excepte en el cas de les sales d’estudi que ja estan obertes des del 29 de juny.