Convocatòria artística Penj'art 2024. 9a Mostra de creadors i creadores

Arriba una nova edició del Penj'art i volem tornar a omplir les nostres sales amb les vostres obres, vosaltres que sou artistes amb experiència o sense, veterans o que acabeu de començar, perquè no tenim cap dubte que teniu molts sentiments, emocions i reflexions per compartir. Nosaltres tenim els espais per fer-ho i només ens falten els vostres treballs.

Aquesta convocatòria vol incentivar la creació al barri amb una nova mirada a través de l’art, en aquesta ocasió mitjançant intervencions artístiques en arts plàstiques.  Si feu pintura, fotografia, dibuix, il·lustració, escultura que es pugui penjar a la paret o altres tècniques mixtes, us convidem a enviar-nos les vostres obres per poder participar en la mostra col.lectiva que farem a la Biblioteca, al Casal Municipal de Gent Gran i al Centre Cívic durant el mes d'octubre. Volem convidar als veïns i veïnes a fer un itinerari artístic pels tres equipaments per descobrir tot el que ens presentareu.

Envieu-nos un e-mail amb imatges de les vostres creacions a:  artistespenjats@gmail.com

Podeu fer-ho a partir del 15 de maig fins el 2 de setembre de 2024.  La selecció de treballs es comunicarà durant la segona quinzena de setembre de 2024.

La Mostra dels treballs escollits tindrà lloc al mes d'octubre en el marc de la Festa Major. 

 BASES 

1. Podran participar-hi persones majors de 18 anys. 

2. Les disciplines artístiques incloses en aquesta mostra són: pintura, dibuix, il•lustració, collage, tècniques mixtes, escultura que es pugui penjar a la paret i fotografia.

3. Cada artista podrà participar-hi amb dues obres com a màxim, però en funció de les necessitats de la Mostra, l'Organització es reserva el dret d'exposar-ne una o les dues. La mida màxima de les obres serà de 80 x 60 amb marc inclòs. Cal que les obres portin el seu propi marc o suport necessari per a la seva  exposició.

La proposta s'ha d'enviar per correu electrònic a   artistespenjats@gmail.com

Especificant PENJ’ART 2024. El correu ha d'incloure les dades personals de l’autor o autora (nom i cognoms, telèfon de contacte). Dades de l’obra presentada 

(títol, petita descripció i fotografia de l’obra, suport per exposar).

4. La data límit d’admissió és el 2 de setembre de 2024.

5. Es farà una selecció de les obres que es resoldrà la segona quinzena de setembre de 2023.

6. L’organització es posarà en contacte amb els i les artistes seleccionades per a realitzar el muntatge de l’exposició.

7. L’organització es reserva el dret de decidir i/o canviar els espais on exposarà cada artista.

La Mostra dels treballs escollits estarà exposada a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, al Casal Municipal de Gent Gran Vilapicina i la Torre Llobeta i al Centre Cívic Torre Llobeta, del 4 al 26 d’octubre de 2024.

Centre Cívic Torre Llobeta

Adreça:
Carrer de Santa Fe, 2*LB
Districte:
Nou Barris
Barri:
Vilapicina i la Torre Llobeta
Població:
Barcelona