Formació bàsica tecnològica

TIC. Consulta la programació de tallers TIC amb tauletes que presta la biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Dimarts 14 de maig, 11 a 13 h

Gestiona les apps i la memòria del teu mòbil. Taller per aprendre a gestionar les aplicacions al dispositiu mòbil (instal·lació, desinstal·lació, notificacions) i a optimitzar el seu funcionament estalviant espai de memòria.

Dimarts 21 de maig, 11 a 13 h

Protegeix-te en línia I: suplantació d’identitat, redireccionaments i correus no desitjatsActivitat expositiva amb exemples per conèixer com protegir-nos de les pràctiques fraudulentes més habituals que podem trobar a la xarxa i com protegir també la nostra identitat digital.

Divendres 24 de maig, 11 a 13 h

Protegeix-te en línia II: identitat digital i privacitat en les xarxes socialsActivitat expositiva amb exemples per conèixer les conseqüències de no tenir una privadesa ben configurada i el risc de la pèrdua de privacitat induïda (aquella que depèn del que facin els demés amb les nostres imatges i dades personals).

Dimecres 29 de maig, 17.30 a 19.30 h

Fake news, no et deixis enganyar! Taller per aprendre a identificar les notícies falses així com eines per detectar-les i verificar la informació que ens arriba.

Divendres 31 de maig, 11 a 13 h

Demana cita al CAP i accedeix a la Meva Salut. Taller per aprendre a utilitzar eines de salut digital i bons hàbits, cercar informació o demanar hora al metge, gestionar la nostra informació a través dels serveis oferts per l’administració, i la cerca i instal·lació d’apps sobre salut.

Dimarts 4 de juny, 11 a 13 h

Administració electrònica: certificats i tràmits en líniaActivitat per conèixer les opcions per fer tràmits en línia amb l’administració i quins certificats electrònics existeixen, com descarregar-los i instal·lar-los.

 

Tallers gratuïts. Cal inscripció prèvia.

Aquestes activitats es realitzaran amb tauletes que presta la biblioteca.

Lloc: 3ª planta de la biblioteca Fort Pienc – Ana María Moix.