Racó de Jocs al Poble-sec

Infància. Dijous a la tarda, gaudim del joc en família amb totes les garanties sanitàries a la plaça de Las Navas o la de Pere Franquesa.

Del 16 de juliol fins a l'1 d'octubre, torna el Racó de Jocs a les places del Poble-sec, per gaudir del joc en família a la plaça amb totes les garanties sanitàries. L'aforament màxim de l'espai és de 30 persones i la durada de cada torn de jocs, de 30 minuts.

Jocs de taula, educatius i dinàmics, es posen cada dijous a la tarda a disposició d’infants i adolescents del Poble-sec que acudeixin amb les seves famílies al Racó de Jocs. El primer i el tercer dijous de mes és a la plaça de Las Navas; el segon i el quart, a la plaça de Pere Franquesa. El servei s’ha reprès aquest estiu, que funcionarà des del 16 de juliol fins a l’1 d’octubre. L’horari és de 17.30 a 20.30 h fins al 10 de setembre; a partir del 17 de setembre, s’avança mitja hora i serà de 17 a 20 h.

Normes de funcionament de l’espai

  1. Respecteu la distància de seguretat d’un metre i mig.
  2. Feu ús de la solució hidroalcohòlica i poseu-vos la mascareta abans d’entrar al Racó de Jocs: recomanada per a menors de cinc anys, obligatòria a partir dels sis anys.
  3. Els infants només podran accedir a l’espai acompanyats d’una persona adulta.
  4. Com a mesura de seguretat, és obligatori facilitar les dades personals a l’entrada del recinte.
  5. Al final de cada torn, es fa una neteja de l’espai i es renoven els jocs disponibles.