100% Estiu a les biblioteques

Activitats d'estiu. Després de mesos marcats per la crisi de la covid-19, Biblioteques de Barcelona augmenta aquest estiu el nombre de biblioteques obertes i l’oferta d’activitats culturals.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre les biblioteques oferiran activitats adreçades tant a públic infantil i juvenil, com a públic adult.

Aquestes activitats estaran centrades majoritàriament en la lectura, la ciència i la tecnologia.

Programa d’activitats

Tallers de descoberta. Familiars. Els continguts estan relacionats amb la creativitat artística, expressiva i literària, a més de l’aprenentatge lúdic de diverses disciplines.

Creacions. Adults. Relacionats amb l’escriptura, l’expressió artística i literària, a més de tallers diversos entorn el concepte fet a mà com a consum responsable i sostenible.

Club de lectura virtual d’estiu al voltant de l’obra Nuestra parte de noche, de Mariana Enríquez, a càrrec d’Eduardo Ruiz Sosa.

L’hora golfa. Trobades en la intimitat. Propostes al voltant de la paraula i la música per mirar còmodament des del sofà o des del llit. Totes les sessions són a les 22 hores en directe al perfil d’Instagram bibliotequesbcn_acasa

Formació bàsica TIC. Nous cursos en línia de curta durada per descobrir, conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals.

e-stiu TIC a les Antenes Maker de les Biblioteques Montserrat Abelló i Nou Barris.
En col•laboració amb el Cibernàrium oferim un programa e-stiu TIC, íntegrament destinat a proporcionar eines, solucions i coneixements tecnològics perquè tant les famílies com els docents i els equips directius dels centres educatius puguin afrontar les noves realitats que obre la formació virtual.

En el marc del Pla de Barris també s’amplien i es programen noves activitats a les següents biblioteques:

Biblioteca Sant Pau – Santa Creu
Biblioteca Francesc Candel
Biblioteca Les Roquetes
Biblioteca Zona Nord
Biblioteca Bon Pastor
Biblioteca Trinitat Vella – J. Barbero
Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner
Biblioteca Sant Martí de Provençals

Amb l’objectiu de reforçar l’oferta assequible i gratuïta per afavorir dinàmiques comunitàries i oportunitats de lleure als infants i joves.

Totes les activitats tenen inscripció prèvia.

Més informació