Disponibles 238 imatges de les Biblioteques de Barcelona al BCNROC

Imatges. BCNROC és el repositori d'Accés Obert de l'Ajuntament de Barcelona on es poden consultar gratuïtament els documents digitals de difusió pública

Fruit de la col·laboració entre Biblioteques de Barcelona i el Servei de Documentació i Accés al Coneixement (SEDAC) de l’Ajuntament de Barcelona s’ha posat en accés obert una col·lecció d’imatges de les 40 biblioteques públiques de la ciutat.

Amb el títol d’ edificis de les Biblioteques de Barcelona (Fotografies) es pot accedir a una col·lecció de 238 imatges de Biblioteques de Barcelona, realitzada a partir d’una selecció de fotografies procedents del nostre banc d’imatges.

La col·laboració entre Biblioteques de Barcelona i el SEDAC per posar a disposició pública continguts visuals de les Biblioteques de Barcelona al repositori BCNROC es va iniciar fa uns anys amb les col·leccions de fotografies del la col·lecció local de la Biblioteca Canyelles , de la col·lecció local de la Biblioteca  Sant Martí de Provençals , de la col·lecció local de la Biblioteca Ramón d’Alòs i la col·lecció de vídeos del Pregó de la Lectura que es van posar al BCNROC l’any passat.