Practica idiomes a les biblioteques

Idiomes. Us oferim un ampli ventall d'opcions per aprendre o practicar diversos idiomes (anglès, alemany, francès o italià, entre d'altres)

Passat l’estiu és un bon moment  per decidir-vos a aprendre una nova llengua o a guanyar fluïdesa en una llengua que poc o molt ja domineu.

Si sou dels qui ja disposeu d’un bon nivell,  us recomanem els clubs de lectura en llengües estrangeres, on es llegeixen i es comenten obres escrites en anglès, alemany, francès o italià. Si sou cinèfils disposeu del club de cinema en anglès.

Si el que voleu és millorar el vostre nivell de català, trobareu els clubs de lectura de nivell bàsic i de nivell mitjà, a més del club de literatura en llengua catalana.

A banda, la Biblioteca Jaume Fuster organitza grups de conversa d’intercanvi d’idiomes per a persones que dominen el català  o el castellà  i persones que dominen una altra llengua.

La Biblioteca Fort Pienc  ofereix grups de conversa entre persones xineses que volen millorar el seu nivell de català o castellà i persones que tinguin nocions de xinès i vulguin practicar-lo.

La Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra  proposa el programa d’intercanvi lingüístic  anglès / català-castellà, “Face to Face”, adreçat a joves (a partir de 18 anys)  i adults.

Finalment, recordar-vos que si teniu un bon nivell de català o bé el voleu millorar, podeu afegir-vos al programa “Voluntariat per la Llengua”, on podreu fer de  voluntaris o d’aprenents, en un context real i relaxat.